Nieuws

[:swvar:ufile:13:description:]
Overzicht

Meer gezelligheid in de lente dankzij Nordic Fire Pelletkachels

Het startschot van de maand maart is nu officieel gegeven. De lente staat voor de deur en de kachels zorgen nog steeds voor gezellige warmte in huis. Tijdens het weekend of al werkend in je home office kan je nog steeds genieten van de warme vlammen van je kachel.

Nordic Fire

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van allerlei soorten kachels, gaande van pelletkachels en houtkachels tot centrale verwarming kachels. Door de jarenlange ervaring en constante innovatie is Nordic Fire toonaangevend geworden op vlak van pelletkachels, waardoor vele voordelen kunnen geboden worden.

Naast de snelle opstarttijd, de prachtige vlam en de lange levensduur stoot, een Nordic Fire pelletkachel tot wel 10 keer minder CO2 uitstoot dan een standaard verwarming op gas. Jouw gasrekening kan dus serieus omlaag gehaald worden, dit terwijl je geniet van de lange levensduur en het hoge rendement van jouw pelletkachel. 

Tot slot heeft Nordic Fire over de jaren heen een ruim aanbod kachels aangelegd. Zowel landelijk als modern en in verschillende kleuren en vormen. Op die manier vind je gegarandeerd ook een Nordic Fire kachel die past in jouw woning en jouw interieur.

Nordic Fire pelletkachels bij Kachels TFE

Ben jij overtuigd van een kwalitatieve kachel met een uiterst lange levensduur en wil je genieten van alle warmte en comfort bij jou thuis? Kies dan jouw favoriet uit ons uitgebreid assortiment Nordic Fire pelletkachels en laat hem installeren door een van onze specialisten. Zo geniet je niet enkel van 5 jaar garantie, je wordt ook tijdig herinnerd aan het maken van een afspraak voor het jaarlijks onderhoud en kan steeds bij ons terecht voor een nieuwe voorraad pellets. Kom langs in onze winkels of shop meteen online.

Contact opnemen
Vragen over of interesse in één van de kachels die je net gezien hebt? Aarzel niet om ons te contacteren.
Vraag een offerte

Blijf op de hoogte van promoties & nieuws