Inbouw pelletkachels

INBOUW PELLETKACHELS

Is uw haard een eyecatcher in uw interieur of gaat hij eerder in de achtergrond op? Afhankelijk van uw voorkeur heeft u de keuze tussen 2 types pelletkachels: inbouwtoestellen en voorzetmodellen.

Een inbouwpelletkachel is ideaal wanneer uw haard geen centrale rol speelt in het esthetisch design van uw interieur. Dankzij de inbouwmogelijkheden wordt zo de visuele aanwezigheid van de pelletkachel tot het minimum gereduceerd, zonder daarbij aan functionaliteit en verwarmingskracht in te boeten.

Verkiest u toch een pelletkachel die in het oog springt en perfect aansluit bij de inrichting van uw ruimte? Bekijk dan zeker eens ons uitgebreid gamma voorzetmodellen. Want zeg nu zelf: wat is gezelliger dan op een koude dag voor een lekker warme en mooi ogende haard zitten met een knisperend vuurtje op de achtergrond?

Nog niet volledig zeker welke pelletkachel het best in uw interieur past? Ontdek ons volledig aanbod in onze winkel. Tientallen modellen van de merken Rika, Hergom en Superior staan er voor u uitgestald. Bovendien staan we u graag bij met professioneel advies en stellen we u het meest geschikte type en model voor op basis van uw wensen.

Blijf op de hoogte van promoties & nieuws