Nordic Fire pelletkachels verdeler

 

Nordic Fire kachels regio aalst

Nordic Fire is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van kwaliteitskachels. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van CV hout- en pelletkachels, houtkachels en pelletkachels. De verschillende soorten kachels worden dan verder verkocht via een dealernetwerk. Onder dit dealernetwerk valt ook Kachels TFE. Bent u dus op zoek naar een hoogwaardige pelletkachel van Nordic Fire, dan kan u bij Kachels TFE terecht als erkend pelletkachel verdeler van Nordic Fire. Bekijk de brochure hier
Bekijk onze kachels van Nordic Fire

 

Voordelen van Nordic Fire

De pelletkachels van Nordic Fire bieden u vele voordelen ten opzichte van de standaard pelletkachels. Een Nordic Fire pelletkachel betekent hoogwaardige kwaliteit, een langere levensduur en zuiniger met het verbruik van pellets. Daarnaast kiest u toch ook voor het mooiste vuur en wilt u geen storend geluid tijdens het gebruik van de pelletkachel. 
 

✔︎ Quick Start System van Nordic Fire

Bij een standaard pelletkachel kan het tot wel 15minuten duren voordat deze start en komt er veel rook vrij. Een Nordic Fire pelletkachel daarentegen is uitgevoerd met een kwarts ontsteker (gloeispiraal). Deze ontsteker is binnen de 10seconden opgewarmd en wordt vele malen heter. Daardoor zal de kachel veel sneller starten en ontstaat er bijna geen rook. Bovendien wordt er stroom bespaard doordat de opstarttijd veel korter is.

✔︎ Vol automatische reiniging

De Nordic Fire pelletkachels zijn voorzien van een nieuwe vol-automatische-reininging. De brander kantelt automatisch voordat de kachel wordt uitgeschakeld. Hierdoor worden de rest-assen afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder de aslade te hoeven legen.

✔︎ Het mooiste vlameffect

Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoever boven het vuur uitkomt ontstaat er een veel mooier vuurbeeld. Hierdoor is het vuur niet alleen rustig, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

✔︎ De stilste kachel is een Nordic Fire kachel

Een Nordic Fire pelletkachel is de stilste in zijn soort. Dankzij de traploze pellet-toevoer-motor in combinatie met een vol-verschroomde vijzel hoort u deze niet meer, wat bij standaard pelletkachels wel het geval is. Daarnaast is de naar wens in te stellen ventilator volledig uit te schakelen, waardoor de pelletkachel erg stil is.

✔︎ Langere levensduur van uw kachel

Een Nordic Fire pelletkachel heeft een langere levensduur, dankzij de hoogwaardige materialen waaruit de kachel is opgebouwd. De kachel bestaat uit een gietijzer en zwaar staal. De branderruimte is bekleed met het sterkste vermiculite. Dit heeft als voordeel dat er minder warmte naar de electronische onderdelen kan doorstralen. Daarnaast is de pellet-toevoer-vijzel verschroomd wat leidt tot minder slijtage en minder geluid.

✔︎ 5 jaar garantie

Nordic Fire heeft dankzij de hoogwaardige toegepaste materialen een garantie van maar liefst 5 jaar. In combinatie met een onderhoudsovereenkomst hebt u daardoor de zekerheid dat uw kachel altijd perfect wordt onderhouden. Dit laatste komt zeker ten goede aan de levensduur van uw kachel. 

 

Prijzen Nordic Fire

Bij Nordic Fire ben je zeker van een uitstekende prijs/kwaliteitsgarantie. Daarnaast is het mogelijk om uit een uitgebreid assortiment te kiezen, waardoor de prijzen ook variëren naargelang de benodigde kachel. Op onze webshop kan je het assortiment van Nordic Fire Kachels terugvinden. De prijs van een Nordic Kachel varieert van €2500 voor de goedkopere modellen tot €5000 voor de meest exclusieve Nordic Fire kachels, afhankelijk van het type kachel en de ingebouwde technologie. Een Nordic Fire kachel is een echte investering voor de toekomst gezien de lage stookkosten, waardoor deze investering al op korte termijn terug te verdienen valt. Bovendien kan je in bepaalde gevallen genieten van subsidies of BTW-verlagingen van de overheid. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer info. 

 

Nordic Fire maakt gebruik van de modernste technieken

NORDIC FIRE past de modernste technieken toe op hun toestellen waardoor ze tot de onderhoudsvriendelijkste, zuinigste, geluidsarmste & best regelbare kachels behoren. Een touch-afstandsbediening en WIFI kunnen hierbij niet ontbreken. Ook designmatig gaat Nordic Fire ver om een perfect eindresultaat te bekomen dat een geheel vormt met het interieur. 

 

Bestel jouw Nordic Fire kachel

Op zoek naar een Nordic Fire pelletkachel verdeler in regio Aalst? Bekijk dan zeker onze infovideo over de Nordic Fire kachels of kom ze bekijken in onze toonzaal! Bovendien kan u in een handomdraai eenvoudig pellets bestellen die permanent in voorraad zijn. 

Vraag een offerte

Blijf op de hoogte van promoties & nieuws