Combikachels

[:swvar:ufile:13:description:]

 


Combikachels bieden de voordelen van twee verschillende verwarmingsmethoden, hout en pellets.
U krijgt het gezellige vuur van hout, maar ook alle voordelen die pellets te bieden hebben.
Een combikachel is dus kiezen voor een combinatie van oude en nieuwe verwarmingstechnieken.

 

Waarom voor een combikachel kiezen?

HOUT- EN PELLETKACHEL IN 1

What’s in a name? Een combikachel combineert een hout- en pelletkachel in 1 en hetzelfde toestel. Beide soorten kachels hebben specifieke voordelen - waarom kiezen wanneer een combikachel ze allemaal aanbiedt?
Enerzijds geniet u zo van het verwarmingscomfort en het optimale rendement van een pelletkachel. Anderzijds is stoken met brandhout ook mogelijk, wat dan weer een mooier vlammenbeeld, een aangenamere stralingswarmte én onafhankelijkheid van elektriciteitsvoorziening oplevert.

KENMERKEN VAN DE COMBIKACHEL

De combikachels van TFE passen dankzij hun modern en esthetisch design in ieder interieur. Dankzij hun finesse kunnen ze perfect dienst doen als eyecatcher in uw woning, maar het is evengoed mogelijk om ze een minder prominente rol in uw interieur aan te meten. Flexibiliteit is hier het sleutelwoord.

Ook qua functionaliteiten is een combikachel uiterst flexibel. Zo beschikt het toestel over automatische brandstofdetectie. Vergeet u een blokje hout op het vuur te gooien, dan schakelt de kachel automatisch over op pellets. Geen pellets voorzien of zelfs tijdelijk geen elektriciteit? Ook dat is geen probleem omdat er regulier brandhout gestookt kan worden. Bovendien doet een combikachel prima dienst als hoofdverwarming in het woongedeelte van uw huis of appartement.

RIKA KACHELS

Het combikachel-assortiment van Kachels TFE bevat exclusief Rika toestellen. Dit Oostenrijkse topmerk is al meerdere generaties een marktleider in de sector. Rika staat bekend om zijn combinatie van traditionele kachelbouw met esthetische toetsen en moderne functionaliteiten.

Een Rika kachel beschikt ten eerste over de ruwe power om als hoofdverwarming te fungeren. Heeft uw interieur een extra touch nodig? Rika kachels zijn specifiek ontworpen met design in het achterhoofd. Als kers op de taart is ieder toestel ook voorzien van de recente Rikatronic-technologie, waardoor de kachel multifunctioneel inzetbaar is, tientallen keren ecologischer is dan voorgaande modellen én garant staat voor een maximaal rendement. Als u het daar niet warm van krijgt!

VOORDELEN VAN EEN COMBIKACHEL

Een combikachel biedt heel wat voordelen. Een greep uit het lijstje:

  • Design van een pelletkachel
  • Volautomatische brandstofreiniging
  • Standaard uitgerust met Rikatronic-systeem
  • Hoogste rendement onder de houtkachels (91%)
  • Quasi geruisloos
  • Natuurlijke warmteverdeling
  • Luchtdicht

Kom dus snel onze combikachels ontdekken in onze toonzaal. We staan u graag bij met professioneel advies. U vindt er uiteraard ook al onze andere pelletkachels en houtkachels. Heeft u nog brandstof nodig voor uw kachel? Kachels TFE levert ook brandhout en pellets bij u thuis. Geef ons gerust een seintje!

Blijf op de hoogte van promoties & nieuws