Nieuws

[:swvar:ufile:13:description:]
Overzicht

Een kachel, de ideale eyecatcher in jouw woonkamer

Nog op zoek naar verwarming in je woonkamer dat tegelijk een decoratieve meerwaarde biedt aan je ruimte? Dan is een kachel de perfecte invulling! Laat je inspireren door de vele mogelijkheden en kies de kachel van je dromen.

Creëer een huiselijk gevoel

Het hoeft niet koud te zijn om volop te profiteren van je kachel in huis. Ook in de zomer kan je genieten van het vuur. Zo geven de vlammen je een ontspannen gevoel. Ideaal om even tot rust te komen na een harde werkdag. Maar als we eerlijk zijn: een kachel straalt in elke periode van het jaar. Het biedt een extra touch aan je huis en zorgt voor een huiselijk gevoel. Bovendien wekt het meteen een gezellige sfeer op tijdens een aperitief met vrienden of een tv-avond met je partner.

In diverse kleuren en vormen

Zwarte kachels zijn het populairste, omdat ze in bijna elk interieur passen. Bovendien is het ook een uitstekende keuze om je interieur sfeervoller te maken. Zo springen de vlammen van het vuur ook meteen in het oog in het zwarte geheel. Je speelt natuurlijk wel op safe als je voor zwarte of witte kachel kiest. Durf dus gerust voor iets gewaagder te kiezen. Ook voor kleurvolle kachels kan je terecht bij Kachels T.F.E., zoals bijvoorbeeld Slimquadro 11 Bordeaux. Zelfs kachels met een printje vind je in ons assortiment, bijvoorbeeld de pelletkachel Slimquadro 11 Wit Sierlijk. Zo trek je kachel nog meer de aandacht in je woonkamer.

Inspiratie: Rika-kachels

Al meer dan 60 jaar is Rika een toonaangevende fabrikant van kachels. Rika staat garant voorinnovatieve producten van Oostenrijkse topkwaliteit. Alle kachels van Rika zijnmilieuvriendelijk en zuinig in brandstofverbruik.

Waarom verwarmen met een kachel?

Je woonkamer verwarmen met een kachel biedt tal van voordelen. We sommen ze even voor je op per type kachel. Een pelletkachel is een milieuvriendelijke oplossing doordat je stookt op pellets. De instapkost ligt ook een stuk lager dan bij andere ecologische verwarmingsoplossingen. Je kan ook 25 jaar lang genieten van je pelletkachel en het onderhoud ervan is makkelijker dan bij alternatieven. 

Een houtkachel geeft je nog nét dat tikkeltje meer gezelligheid door het vlammenspel. Je haalt er ook meer rendement uit dan een open haard, want daarbij gaat de warmte via de schoorsteen naar buiten. Bij een houtkachel verbruik je ook minder hout ten opzichte van een open haard.

Met een combikachel combineer je best of both worlds. Je hoeft niet in te boeten op gezelligheid en het is ideaal als je nog hout hebt liggen, maar op lange termijn wil je overschakelen naar pellets.

Vragen over of interesse in één van de kachels die je net gezien hebt? Aarzel niet om ons te contacteren.
Vraag een offerte

Blijf op de hoogte van promoties & nieuws