De professionele service van Kachels TFE

Meer dan verkoop van kachels

Kachels TFE geeft u graag advies bij de aankoop van uw nieuwe hout- of pelletkachel. Maar onze service gaat verder dan dat. Ook na de aankoop van uw kachel kan u blijven rekenen op onze professionele service.

Onderhoud & herstellingen

Onze medewerkers nemen jaarlijks het onderhoud van uw kachel, ketel en rookkanalen voor hun rekening. Zo kan u met een gerust hart uw kachel aansteken in de winter en bent u verzekerd van een optimale werking. Zit u met een defect? Dankzij onze 24/7 herstelservice is elk euvel in geen tijd verholpen.

Brandstoflevering

Bestelt u uw brandhout of pellets bij Kachels TFE, dan leveren we die ook op de gewenste locatie. Ook kachels, ketels en rookkanalen worden door ons ter plaatse geleverd met ons eigen transport.

Energielening & gespreide betaling

De aankoop van een kachel is geen impulsieve uitgave. Toch vinden we dat u de aankoop van een kwalitatieve, energiezuinige kachel niet hoeft uit te stellen vanwege de kostprijs. Had u al gedacht aan een energielening voor een energiezuinig verbouwing? Of aan een maandelijkse afbetaling via de Santander Budget Card? Kachels TFE geeft u er graag meer uitleg over.

KACHELS TFE

 

Stationsstraat 22 , 9300 Aalst, Belgium  - Telefoon: 053/59 00 96 -  BTW: BE 0475.441.639