Voorzethaarden met pellets

Ruime keuze aan modellen & merken

De voorzethaarden die u bij Kachels TFE vindt, integreren allemaal feilloos in uw woonkamer. Kies in onze toonzaal uit meer dan 50 modellen van de merken Rika, Hergom of Superior, en vul uw ruimte met gezellige winterse warmte.

Specifieke kenmerken

De voorzethaarden van Rika zijn geluidsarm, hebben een mooi design en worden bediend via een touchscreen. Bovendien werken alle toestellen ruimteonafhankelijk. Dit wil zeggen dat de zuurstof voor de verbranding van buitenaf wordt aangevoerd, en niet vanuit de ruimte waarin de kachel staat. Deze voorzethaarden zijn tevens voorzien van dubbele beglazing, wat zorgt voor een propere verbranding (en dus minder snel zwarte ruitjes) en een extra veiligheid voor kinderen.

Voordelen van voorzethaarden met pellets

Dankzij de grote pelletvoorraad geniet u urenlang van een sfeervol haardvuur zonder dat u de tank steeds moet bijvullen. Als u dit wil, kunnen de voorzethaarden zelfs 24/24 branden, ook wanneer u de pellets aanvult. Om uw gebruikscomfort nog te verhogen, zijn sommige toestellen voorzien van volautomatische brandkorfreiniging. Het hoge rendement en het zuinige verbruik maken deze kachels ook financieel interessant.

Bijkomende opties

Wil u uw voorzethaard kunnen instellen met uw gsm via wifi, dan is de gsm-module ideaal voor u. Uw kachel kan ook uitgerust worden met een ruimtesensor die de temperatuur in de ruimte meet. Zo kan u makkelijk de gewenste temperatuur instellen.

Voor meer informatie over onze voorzethaarden kan u ons steeds online contacteren. Heeft u nog pellets nodig? Of ziet u liever een inbouwpelletkachel of eerder een traditionele houtkachel? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

KACHELS TFE

 

Stationsstraat 22 , 9300 Aalst, Belgium  - Telefoon: 053/59 00 96 -  BTW: BE 0475.441.639