Inbouwpelletkachels

Hetzelfde en toch anders

Inbouwpelletkachels hebben dezelfde voordelen als gewone pelletkachels. Het verschil? De haard zit mooi ingewerkt in de muur of wand, waardoor u plaats bespaart en u de kachel volledig integreert in uw interieur. Bovendien zijn inbouwpelletkachels heel wat voordeliger dan klassieke inbouwcassettes, doordat er weinig warmte langs de schoorsteen verloren gaat. 

Kachels TFE levert niet alleen een mooie en energiezuinige haard. Wij verzorgen ook de volledige afwerking van en rondom uw kachel, inclusief schrijnwerk.

Mooi afgewerkt geheel

Inbouwpelletkachels hebben heel wat troeven. Zo zijn ze gebruiksvriendelijk en vormen ze een rendabel alternatief voor een vrijstaande kachel. Ze zorgen voor een gezellige warmte en dit op een veilige manier. Onze inbouwpelletkachels zijn voorzien van een thermostatische regeling met afstandsbediening. Daarnaast vragen ze weinig onderhoud. Bovendien worden de kachels mooi door ons ingebouwd in een op maat gemaakte wand, perfect in harmonie met uw interieur. Dankzij de ruime keuze aan horizontale, verticale of vierkante modellen hebben we steeds de geschikte haard voor ieder interieur in huis.

Bent u op zoek naar veilige en gezellige verwarming? Kom alle inbouwpelletkachels ontdekken in onze winkel! Uiteraard kan u ons ook steeds contacteren met al uw vragen.

KACHELS TFE

 

Stationsstraat 22 , 9300 Aalst, Belgium  - Telefoon: 053/59 00 96 -  BTW: BE 0475.441.639