Pelletkachels

GENIET VAN VOORDELIGE WARMTE
 

Bent u op zoek naar een gezellige en goedkope verwarmingsbron om uw woning tegen de koude te beschermen? Een pelletkachel kopen is in dat geval een slimme keuze. Pelletkachels hebben namelijk een erg hoog rendement. Bovendien vermijdt u met een pelletkachel de tegenwoordig torenhoge brandstofkosten die ieder jaar fors blijven stijgen.

Een andere belangrijke troef van pelletkachels is de levensduur. Zo zorgen kachels van het merk Rika voor wel 30 jaar verwarmingscomfort! Een pelletkachel kopen is daarom een toekomstgerichte investering die zichzelf terugverdient.
 

SOORTEN PELLETKACHELS
 

Is uw haard een eyecatcher in uw interieur of gaat hij eerder in de achtergrond op? Afhankelijk van uw voorkeur heeft u de keuze tussen 2 types pelletkachels: inbouwtoestellen en voorzetmodellen.

Een inbouwpelletkachel is ideaal wanneer uw haard geen centrale rol speelt in het esthetisch design van uw interieur. Dankzij de inbouwmogelijkheden wordt zo de visuele aanwezigheid van de pelletkachel tot het minimum gereduceerd, zonder daarbij aan functionaliteit en verwarmingskracht in te boeten.

Verkiest u toch een pelletkachel die in het oog springt en perfect aansluit bij de inrichting van uw ruimte? Bekijk dan zeker eens ons uitgebreid gamma voorzetmodellen. Want zeg nu zelf: wat is gezelliger dan op een koude dag voor een lekker warme en mooi ogende haard zitten met een knisperend vuurtje op de achtergrond?

 

VOORDELEN & EIGENSCHAPPEN
 

Twijfelt u nog of u een pelletkachel of toch een traditionele houtkachel zou kopen? Dan sommen we hieronder graag even alle voordelen van onze pelletkachels voor u op:
 

 • Milieuvriendelijke brandstof
 • Minimaal energieverbruik
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Hoog rendement
 • Volautomatische werking
 • Luchtdicht
 • Geluidsarme verbranding
 • Hoog comfort
 • Ruimteonafhankelijk
 • Veilig
   

Nog niet volledig zeker welke pelletkachel het best in uw interieur past? Ontdek ons volledig aanbod in onze winkel. Tientallen modellen van de merken Rika, Hergom en Superior staan er voor u uitgestald. Bovendien staan we u graag bij met professioneel advies en stellen we u het meest geschikte type en model voor op basis van uw wensen.
 

SPRING EENS BINNEN!
 

Investeren in de toekomst? Uw energieverbruik verlagen en uw rendement verhogen? Dan is een pelletkachel kopen een slimme keuze. Kom vrijblijvend langs in onze winkel - onze medewerkers staan u graag te woord.

 

KACHELS TFE

 

Stationsstraat 22 , 9300 Aalst, Belgium  - Telefoon: 053/59 00 96 -  BTW: BE 0475.441.639