korting pelletkachels

Rika pelletkachels verdeler

 

Rika kachels regio Aalst

Al meer dan 60 jaar is Rika een toonaangevende fabrikant van kachels. Rika staat garant voor innovatieve producten van Oostenrijkse topkwaliteit. Alle kachels van Rika zijn milieuvriendelijk en zuinig in brandstofverbruik. Als erkend Rika pelletkachel verdeler kan u bij ons terecht voor een uiteenlopend assortiment van de meest hoogwaardige pelletkachels. 

Bekijk onze kachels van Rika

 

Aanbod Rika kachels

Of u nu op zoek bent naar een houtkachel of pelletkachel, een voorzetmodel of een inbouwtoestel, in het uitgebreide aanbod van Rika kachels vindt u ongetwijfeld het juiste model. Ook combikachels en zelfs pelletketels behoren tot de mogelijkheden. 

 

Voordelen van Rika

Alle kachels van het merk Rika worden gekenmerkt door hun:

✔︎ Aantrekkelijke & tijdloos design
✔︎ Geurloze lak
✔︎ Hoogste rendement
✔︎ Volautomatische en stille werking
✔︎ Veiligheid dankzij de dubbele beglazing
✔︎ 5 jaar garantie op het gelaste kachellichaam
✔︎ Volledig luchtdicht en geen vervorming dankzij extra dik plaatstaal
✔︎ Beschikbaarheid van wisselstukken tot min. 10 jaar na aankoop

Daarnaast zorgen ze voor een natuurlijke warmteverdeling, zijn ze eenvoudig te reinigen en hebben ze een keramische ontsteking. Met RIKA MULTIAIR verwarmt u met één kachel tot drie ruimten tegelijk, doordat verbindingsbuizen de warme convectielucht eenvoudig verder vervoeren. Het energieverbruik van een Rika Kachel is trouwens minimaal: de elektronische kachelbedieningen RIKATRONIC3 en RIKATRONIC4 regelen volautomatisch de verbranding en de verbrandingslucht en signaleren het optimale tijdstip om bij te vullen. Daardoor worden houtverbruik en emissie in vergelijking met een handmatige bediening aanzienlijk verminderd.

 

Prijzen Rika

Rika hanteert een strikte prijs/kwaliteitsgarantiewaardoor je altijd goed zit met een Rika kachel. Bovendien heb je de keuze uit verschillende opties en maten, waardoor je volledig zelf de prijscategorie van jouw kachel kan bepalen. Op onze webshop kan je het assortiment van Rika Kachels terugvinden. De prijzen van Rika Kachels variëren van €2500 voor de goedkopere modellen tot €10.000 voor de meest exclusieve Rika kachels. Bovendien kan je in bepaalde gevallen genieten van subsidies of BTW-verlagingen door de overheid. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer info. 

 

Rika maakt gebruik van de modernste technieken

De pelletkachels van Rika zijn uitgerust met allerhande technologische extra's:

✔︎ Software-update via USB
✔︎ Touchscreen
✔︎ Gsm-control (via wifi/app)

Bekijk ook onze infovideo's over de Rika Domo en Rika Interno, alsook over de technologieën Rika Voice en Rikatronic 3. Rika kachels kan je trouwens ook met jouw stem bedienen via Rika Smart Home - Rika Voice. Dankzij de spraakassistenten Alexa en Amazon Echo kan je jouw RIKA-kachel heel eenvoudig met een spraakcommando bedienen.

 

Bestel jouw Rika kachel

Laat u verleiden door al deze aantrekkelijke voordelen, gecombineerd in één en hetzelfde toestel, en kom ons aanbod van Rika kachels ontdekken in onze toonzaal! Kachels TFE is erkend Rika pelletkachel verdeler. Bovendien kan u in een handomdraai eenvoudig pellets bestellen die permanent in voorraad zijn. 

Vraag een offerte

Blijf op de hoogte van promoties & nieuws