Gietijzeren houtkachels

De ideale bijverwarming

Een gietijzeren houtkachel is de ideale bijverwarming voor uw woonkamer, keuken of andere ruimte. U steekt de kachel aan en de ruimte is in een mum van tijd opgewarmd. Af en toe een blokje op het vuur, en u kan weer even voort.

Voordelen van gietijzeren houtkachels

Een gietijzeren houtkachel is heel gemakkelijk in gebruik: doordat de kachel niet uitgerust is met allerlei technische snufjes kan werkelijk iedereen ermee overweg. Dit weerspiegelt zich ook in de aankoopprijs: een gietijzeren kachel is goedkoper dan bijvoorbeeld een pellet-, speksteen- of combikachel. Het grootste voordeel? Deze verwarmingsbron werkt ook zonder elektriciteit. Zelfs bij een stroompanne kan u zich nog steeds heerlijk verwarmen.

Kachel met charmottesteen

Kies voor een kachel met charmottesteen om meer profijt te halen uit uw gietijzeren houtkachel. Charmottesteen zorgt voor warmteopslag en –weerkaatsing. Kachels van het merk Rika kunnen bovendien uitgerust worden met een ventilator. Zo wordt de warmte ook naar een andere ruimte getransporteerd en verwarmt u meerdere kamers met slechts 1 kachel. Verder worden al onze gietijzeren kachels aangepast zodat het roet op de stofdeeltjes niet meer in de atmosfeer terechtkomt. Resultaat? Een gezondere leefomgeving!

Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze gietijzeren houtkachels. We beantwoorden graag al uw vragen. Heeft u nog brandhout nodig? Ook dan is Kachels TFE u graag van dienst!

KACHELS TFE

 

Stationsstraat 22 , 9300 Aalst, Belgium  - Telefoon: 053/59 00 96 -  BTW: BE 0475.441.639