pelletkachel milieuvriendelijk

ÖkoFEN

ECOLOGISCHE PELLETKETELS

Deze Oostenrijkse fabrikant is uitvinder van de meest gebruikte pelletverwarming technologie wereldwijd. Hoge betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de stokpaardjes bij uitstek van ÖkoFEN. Het enige dat bij hen nog meer aandacht krijgt is ecologie, wat sinds het ontstaan van het bedrijf de drijfveer is geweest in de ontwikkeling van steeds betere pelletketels.

PELLETS

Hun focus ligt dus voornamelijk op ketels die pellets als brandstof gebruiken. Deze pellets zijn namelijk afkomstig van resthout uit zagerijen dat anders toch verloren zou gaan, wat dus perfect aansluit bij de ecologische filosofie van ÖkoFEN.

Verder zet het merk in op gebruiksvriendelijkheid: zo beschikken hun producten over automatische asverwijdering, wat bediening en reiniging nog makkelijker maakt.

RENDABEL EN GEBRUIKSVRIENDELIJK

Dankzij de steeds groeiende technologie zijn ÖkoFEN ketels nu ook geschikt voor geavanceerde verwarmingstoepassingen, waaronder bijvoorbeeld vloerverwarming en radiatoren. Hun condensatietechniek, die ze ‘CONDENS’ hebben gedoopt, biedt bovendien een rendement tot 107,3%. Veel beter wordt het dus niet.

Op zoek naar een nieuwe ketel? Overweeg dan zeker een pelletketel van ÖkoFEN. Het milieu en uw portefeuille zullen het u dankbaar zijn!

Bekijk onze kachels van ÖkoFEN

Blijf op de hoogte van promoties & nieuws